Skip to main content

ONTRUIMINGSOEFENING

De basis opleiding bedrijfshulpverlener zorgt er voor dat u goed opgeleide BHV’ers binnen uw organisatie hebt. De herhalingsoefeningen zorgen er voor dat uw bedrijfshulpverleners zodanig goed geoefend blijven dat uw BHV’ers te alle tijde op een calamiteit zijn voorbereid.

Maar… Hoe zit het nu in de praktijk?

  • Weet u hoe uw BHV organisatie er op dit moment voor staat?
  • Zijn deze mensen daad werkelijk voldoende getraind om een calamiteit het hoofd te kunnen bieden?
  • En hebt u altijd voldoende BHV’ers binnen uw bedrijf beschikbaar om een eventuele calamiteit te kunnen bestrijden en mensen die binnen uw gebouw aanwezig zijn tijdig in veiligheid te brengen door te ontruimen?
  • Wie neemt bij een calamiteit de leiding, en stuurt de BHV’ers aan?
  • Sluit u bedrijfsnoodplan nog wel aan op de risico’s binnen uw bedrijf?

Zomaar een aantal zaken waar u als werkgever verantwoordelijk voor bent maar waar u niet dagelijks bij stil kunt staan. Daarom is het van groot belang om op gezette tijden eens een ontruimingsoefening binnen uw bedrijf te houden. Dit kan op een vooraf te bepalen moment (aangekondigd), maar voor een goed georganiseerde BHV organisatie kan door middel van een onverwachte oefening uw BHV’ers toetsen op hun kennis en kunde. Door de ruime praktijk ervaring van Dijkstra BHV support kunnen wij opmaat oefeningen, gebaseerd op de risico’s die binnen uw onderneming kunnen voorkomen, voor u organiseren en begeleiden.

Voor wie
Alle BHV’ers, en iedereen die binnen uw onderneming of organisatie op het moment van de oefening aanwezig zijn.

Maatwerk
Dijkstra BHV support kan ontruimingsoefeningen op uw eigen locatie organiseren maar ook combinatie oefeningen waar bij een ongeval of een beginnende brand zeer realistisch kan worden na gebootst. Ook het oefenen met lotus slachtoffers kunnen een oefening op eigen locatie een zeer realistisch karakter geven. Maatwerk is dus oefenen op de risico’s binnen uw bedrijf of organisatie.

Cursus duur
Een ontruimingsoefening inclusief voorbereiding en een nabespreking duurt ongeveer 2 uur.

Meer informatie en kosten:
Neem voor uitgebreide informatie en een prijsopgave contact met ons op.
Tel: 06-45921595
Mail: dijkstrabhvsupport@dbhvs.nl